Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Totti az inter meccs után

2008.02.29

Kép A Roma csapatkapitánya szerezte meg a vezetést a San Siroban, és Mexes kiállítását követően Zanetti egyenlített a vége előtt  nem sokkal. A videofelvételek egyértelműen bebizonyították, hogy Mexes második sárgalapja erős túlzás volt Rosettitől.
"A játékvezető a mérkőzés utolsó 15-20 percéig egészen jól vezette a meccset, majd Mexes téves kiállításával mindent tönkretett. Philippenek nagyon jól ment a játék és úgy állították ki, hogy bármilyen szabálytalanságot is elkövetett volna. Hozzá sem ért Crespohoz és ami történt hihetetlen. Az igazat megvallval, nem akarok arról beszélni, hogy az első sárga jogos volt-e, de számos sokkal durvább szabálytalanság marad bűntetlenül. Rosetti a mérkőzés végén elvesztette a fonalat, Burdisso simán pirosat érdemelt volna a Taddei-el szemben elkövetett két vagy három durva szabálytalanságért. A Roma 10-es skálán 8-ast érdemel az erőfeszítéseiért. Jobbak voltunk és igazat mondok, ha arról beszélek, hogy a bírók segítettek az Internek a végén."- nyilatkozta elégedetlenkedve Totti.
"Nehéz lesz mostantól, de nincs még vége. Meglátjuk mire lesz képes az Inter a Napoli és a Reggina ellen. A március nagyon fontos lesz számunkra. A következő öt vagy hat meccs nagyon sokat jelent, nem hibázhatunk."
A Roma most már a március 5-i Bajnokok Ligája mérkőzésre koncentrál, ahol 2:1-es előnnyel utazik a Real Madridhoz a csapat.
"Remélem, hogy az Inter elleni meccs nagyon ösztönzően hat majd a csapatra és megfelelő hozzáállással lépünk pályára a Real ellen. Az erőnlétem? Sokkal, sokkal jobb már, de még mindig van mit javulni. A hátam rendben van, most már csak a lábammal van gond, az az ami egy ideje már zavar."www.asroma.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.